Huis2
Camper-Rond

HOME -- OVER ONS -- INFO PORTUGAL -- CONTACT

Januari 2015 het weer was beroerd en ik was hard toe aan een beetje zon. Ik was al jaren niet op vakantie geweest en nu leek het me een goed moment. Na wat overleg boekte ik een vakantie van 3 maanden in Portugal, even lekker overwinteren. 

Om eerlijk te zijn ik wilde niet meer terug naar Nederland maar deze vakantie was helaas te snel voorbij. Terug in Nederland bleef het maar door mijn hoofd spoken Portugal.

Ik was niet afhankelijk van een werkgever en had geen kinderen meer thuis. Na een paar dagen nadenken besloot ik op zoek te gaan naar een camper. Er was niet echt een budget voor, maar ik verkocht de auto en wat andere zaken. Binnen enkele dagen had ik dus een oude camper gevonden. De camper was in zeer goede staat, we paste hem aan naar onze smaak. Nu nog een plan !!

Augustus 2015 Ik dacht met een camper heb je niet veel nodig om net zolang in Portugal te blijven als ik wil. En dat klopt. Door heel Portugal kun je gratis op de mooiste plekken staan met de camper. En dat deden we ook. Het plan was; een stukje grond kopen en daar net zo vaak verblijven als wij wilde. Na een paar maanden besloot ik om eens te gaan kijken voor een huurhuis. En de verbazing sloeg toe. De villa hierboven huurde ik voor een habbekrats. Eind 2015 en ik huur hem nog steeds. Dit was mijn uitweg naar vrijheid wanneer het zover was. En natuurlijk heerlijk voor vakanties wanneer ik wilde.